Geschreven door:

Monitr

bijgewerkt op:
June 6, 2023
5
min

Hoe project inkomsten forecasten? Zo doe je dit in Monitr!

Toon Samenvatting
Verberg samenvatting

Als agency of consultancy bedrijf is het cruciaal om een goed evenwicht te vinden tussen het aannemen van personeel en het invullen van je projectplanning. Dit evenwicht is essentieel om de rentabiliteit van je personeel te bewaken en specifiek te meten hoe goed ze hun tijd kunnen factureren op basis van billability en rates. Door te integreren met Monitr kun je jouw projectplanning (Teamleader, Hubspot, Exact online, enz.) koppelen en je cashflowprognose in real-time bijwerken op basis van de projectplanning.


Bekijk de interactieve demo

Functionaliteiten

🔄 Werk je cashflow forecast in real-time bij op basis van je project planning. (Teamleader, Hubspot, Exact Online …)

💸 Maak assumpties voor je toekomstige groei en configureer je medewerkers op basis van billability & rates.

📉 Track de verwachte factureerbaarheid VS de effectieve factureerbaarheid in één scherm

📊 Vergelijk je verwachte omzet VS je effectieve omzet in een real-time dashboard

🗺️ Splits je resultaten uit per medewerker of per team, in je rapportering en je cash flow forecast.

Kortom de budgetmodule project inkomsten helpt je om je project omzet en je factureerbaarheid in real-time te forecasten en deze automatisch bij te werken met je cash flow forecast. Benieuwd hoe dit werkt? Bespreek je persoonlijke situatie en praat rechtstreeks met een cash flow expert!

Project Inkomsten: Rolling forecast

Werk je forecast in real-time bij met je project planning

Werk automatisch je cash flow forecast bij op basis van je project planning (Teamleader, Hubspot, Exact online, …). Binnen Monitr heb je de mogelijkheid om je project planning automatisch overschrijven met je cash flow forecast. Op deze manier kan je jouw cash flow forecast in real-time bijwerken, waardoor je een nauwkeurig en real-time inzicht krijgt van je inkomsten en in één oogopslag je planning kan vergelijken t.o.v. je maximale capaciteit.

Beheer je medewerkers op basis van billability & rates

Beheer je medewerkers op basis van billability & rates

Monitr biedt een gebruiksvriendelijke oplossing om de prestaties van je medewerkers transparant te maken en te vergelijken met het vooropgestelde budget. Binnen het prognosescherm kun je individuele verwachtingen instellen op basis van dagtarieven en factureerbaarheid. Vervolgens kun je de resultaten per medewerker of team eenvoudig uitsplitsen in rapportages en cashflowprognoses.

Real-time dashboard: Omzet VS. Capaciteit

Track de omzet en factureerbaarheid van je teams

Tot slot verzamelt Monitr je belangrijkste statistieken in één interactief dashboard. Bekijk in één scherm je planning versus je maximale capaciteit en vergelijk de factureerbaarheid per medewerker op basis van je effectieve planning en je forecast.

Rapportering: Splits je teams uit in je cash flow forecast

Splits je resultaten uit in je rapportering en je cash flow forecast

Met Monitr kan je eenvoudig je medewerkers en teams uitsplitsen in je rapportering en je cash flow forecast. Bepaal per medewerker hoe je jouw resultaten wilt verwerken en trek dit vervolgens automatisch door in je rapportstructuur en je cash flow forecast. Wanneer je meer detail vereist, is het bovendien mogelijk om teams te filteren op analytische assen. Deze assen kan je vervolgen ook gebruiken om je data te filteren en te pivoteren.

Monitr

Geschreven door:

Monitr, genomineerd door Volta Ventures, plaatst zich op "The Big Score 2022" als één van de 40 meest prestigieuze start-ups in België. De nominatie werd aan Monitr toegekend vanwege zijn innovatief vermogen om cash flow forecasting voor KMO's te automatiseren.

Veelgestelde vragen

No items found.
Andere bekeken ook

Vraag een gratis gepersonaliseerde testcase aan of bespreek vrijblijvend de mogelijkheden voor je kantoor

Ik wil een demo

Vraag een testcase aan voor je bedrijf? Ik wil een test case