Geschreven door:

Monitr

bijgewerkt op:
4/5/2023
5
min

Hoe project inkomsten forecasten? Zo doe je dit in Monitr!

Als bedrijf is het essentieel om de rentabiliteit van je personeel te bewaken, vooral als je de factureerbaarheid van je medewerkers wilt meten aan de hand van billability & rates. Koppel je project planning (Teamleader, Hubspot, Exact online, …) met je cash flow forecast en je rapportering. En werk je cijfers automatisch bij in real-time.

Bekijk de interactieve demo

Functionaliteiten

🔄 Werk je cashflow forecast in real-time bij op basis van je project planning. (Teamleader, Hubspot, Exact Online …)

💸 Maak assumpties voor je toekomstige groei en configureer je medewerkers op basis van billability & rates.

📉 Track de verwachte factureerbaarheid VS de effectieve factureerbaarheid in één scherm

📊 Vergelijk je verwachte omzet VS je effectieve omzet in een real-time dashboard

🗺️ Splits je resultaten uit per medewerker of per team, in je rapportering en je cash flow forecast.

Kortom de budgetmodule project inkomsten helpt je om je project omzet en je factureerbaarheid in real-time te beheren en deze automatisch bij te werken met je cash flow forecast. Benieuwd hoe dit werkt? Bespreek je persoonlijke situatie en praat rechtstreeks met een cash flow expert!

Project Inkomsten: Rolling forecast

Werk je forecast in real-time bij met je project planning

Werk automatisch je cash flow forecast bij op basis van je project planning (Teamleader, Hubspot, Exact online, …). Binnen Monitr heb je de mogelijkheid om je project planning automatisch overschrijven met je cash flow forecast. Op deze manier kan je jouw cash flow forecast in real-time bijwerken, waardoor je een nauwkeurig en real-time inzicht krijgt van je inkomsten en in één oogopslag je planning kan vergelijken t.o.v. je maximale capaciteit.

Beheer je medewerkers op basis van billability & rates

Beheer je medewerkers op basis van billability & rates

Monitr laat je toe om de prestaties van je medewerkers eenvoudig op te volgen op basis van billability & rates. Configureer binnen het prognose-scherm je verwachtingen per medewerker op basis van een dag tarief en factureerbaarheid. En splits vervolgens je resultaten uit per medewerker of per team in je rapportering en je cash flow forecast.

Real-time dashboard: Omzet VS. Capaciteit

Track de omzet en factureerbaarheid van je teams

Tot slot verzamelt Monitr je belangrijkste statistieken in één interactief dashboard. Bekijk in één scherm je planning VS. je maximale capaciteit en vergelijk de factureerbaarheid per medewerker op basis van je effectieve planning en je forecast.

Rapportering: Splits je teams uit in je cash flow forecast

Splits je resultaten uit in je rapportering en je cash flow forecast

Met Monitr kan je eenvoudig je medewerkers en teams uitsplitsen in je rapportering en je cash flow forecast. Bepaal per medewerker hoe je jouw resultaten wilt verwerken en trek dit vervolgens automatisch door in je rapportstructuur en je cash flow forecast. Wanneer je meer detail vereist, is het bovendien mogelijk om teams te filteren op analytische assen. Deze assen kan je vervolgen ook gebruiken om je data te filteren en te pivoteren.

Monitr
Geschreven door:

Monitr, genomineerd door Volta Ventures, plaatst zich op "The Big Score 2022" als één van de 40 meest prestigieuze start-ups in België. De nominatie werd aan Monitr toegekend vanwege zijn innovatief vermogen om cash flow forecasting voor KMO's te automatiseren.

Veelgestelde vragen

No items found.
Indien de website gebruikt wordt zonder cookie-instellingen aan te passen of de knop ‘ga verder’ wordt geselecteerd, wordt het gebruik van cookies toegestaan. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie of klik op de knop geavanceerd om uw persoonlijke voorkeuren manueel te wijzigen.