Start een nieuw avontuur bij Monitr

Zin om de fintech-wereld samen met ons te veroveren? Dat treft: Monitr is op zoek naar getalenteerde mensen die samen met ons willen groeien.

Niet gevonden wat je zocht?

Creëer de financiële cockpit voor bedrijven

Weinig mensen kunnen zeggen dat hun werk zo'n rechtstreekse impact heeft op het financieel welzijn van duizenden ondernemingen. Klinkt heavy, maar eigenlijk komt het erop neer dat wij bij Monitr andere bedrijven op een slimme manier helpen groeien.

Onze software maakt de koppeling tussen boekhoudsoftware, CRM-systemen en andere tools om zo accurate cashflow prognoses te kunnen maken. Vanuit onze financiële cockpit kunnen ondernemers in één muisklik zien hoe het met hun bedrijf gaat.

Krijg de kans om te groeien en bij te leren

Wij zijn ervan overtuigd dat onze software het potentieel heeft om de wereld te veroveren. Door bij Monitr te werken krijg je de kans om mee te schrijven aan een snelgroeiend en internationaal verhaal.

Een team vol expertise en vrijheid

Monitr is een door technologie gedreven bedrijf, geleid door ingenieurs. We houden ervan om kennis met elkaar te delen, omdat we geloven dat iedereen daar sterker van wordt.

Al van bij onze oprichting wisten we dat thuiswerk zeer productief kan zijn. Het is dan ook volledig oké om thuis te focussen en zelf je dag te plannen zoals die voor jou het beste uitkomt!