Geschreven door:

Monitr

bijgewerkt op:
May 31, 2023
5
min

Hoe openstaande klanten en leveranciers forecasten? Zo doe je dit in Monitr!

Met Monitr behoud je moeiteloos een volledig overzicht van je openstaande klanten en leveranciers. Bekijk in één scherm alle openstaande bedragen en stel indien nodig een handmatige betalingsvertraging in. Wanneer er geen betalingsvertraging wordt ingesteld, worden al je bedragen automatisch opgenomen en in realtime bijgewerkt met je cashflow forecast.

Bekijk de interacteive demo

Functionaliteiten

📊 Simuleer je cashflow in een real-time dashboard
💸 Stel indien nodig een manuele betaalvertraging in
📉 Split automatisch je bedragen op in je rapportage en cashflow forecast
🔮 Maak een prognose van alle inkomende facturen over het ganse jaar
🔮 Maak een prognose van alle uitgaande facturen over het ganse jaar
📅 Gebruik een ouderdomsanalyse om opstaande betaling en facturen te bekijken voor debiteurenbeheer
🔄 Werk je cashflow forecast in real-time bij op basis van openstaande klanten en leveranciers

Kortom, de budgetmodule opstaande items helpt je om een in real-time inzicht te krijgen in je cash flow. Verder worden je bedragen automatisch periodiek uitgesplitst in je rapportering en je cash flow forecast. Benieuwd hoe dit werkt? Bespreek je persoonlijke situatie en praat rechtstreeks met een cash flow expert!

Splits je bedragen automatisch op in je cashflow forecast

Monitr stelt je in staat om automatisch je openstaande betalingen en facturen op te nemen en te splitsen in je cashflow forecast. Op deze manier krijg je een overzicht van al je inkomende en uitgaande betalingen per maand. Kies ervoor om je opstaande klanten en leveranciersvordering automatisch te verwerken. Of stel per factuur een handmatige of automatisch betaalvertraging in.

Stel manuele betaalvertragingen in per factuur

Als je meer controle wilt hebben over je debiteurenbeheer, biedt Monitr je de mogelijkheid om voor elke factuur een handmatige betaalvertraging in te stellen. Hier kan je kiezen uit 2 opties. Of je stelt een specifieke datum in per factuur of e maakt gebruik van een percentage als betaalvertraging per maand.


Splits je resultaten uit in je rapportering en je cash flow forecast

Met Monitr kan je eenvoudig openstaande klanten- en leveranciersvorderingen opsplitsen in je rapportering en je cash flow forecast. Kies per rapporteringslijn hoe je jouw resultaten wilt verwerken en trek dit vervolgens automatisch door in je rapportstructuur en je cash flow forecast.

Ga praktisch aan de slag

De budgetmodule voor opstaande items gebouwd om op een gestructureerde manier je toekomstige inkomsten en uitgaven te budgetteren zonder de complexiteit van een spreadsheet. Ga praktisch aan de slag en bekijk hoe je de opstaande items module configureert in Monitr.

Monitr

Geschreven door:

Monitr, genomineerd door Volta Ventures, plaatst zich op "The Big Score 2022" als één van de 40 meest prestigieuze start-ups in België. De nominatie werd aan Monitr toegekend vanwege zijn innovatief vermogen om cash flow forecasting voor KMO's te automatiseren.

Veelgestelde vragen

No items found.
Andere bekeken ook

Vraag een gratis gepersonaliseerde testcase aan of bespreek vrijblijvend de mogelijkheden voor je kantoor

Ik wil een demo

Vraag een testcase aan voor je bedrijf? Ik wil een test case

Indien de website gebruikt wordt zonder cookie-instellingen aan te passen of de knop ‘ga verder’ wordt geselecteerd, wordt het gebruik van cookies toegestaan. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie of klik op de knop geavanceerd om uw persoonlijke voorkeuren manueel te wijzigen.