Download je gratis template hier

* vereist
TEMPLATE PREVIEW

Ga zelf aan de slag en bouw je Cashflow forecast in Google Sheets of Microsoft Excel

Wil je jouw cash flow forecast in real-time bekijken via een interactief dashboard. Contacteer ons en upload je template in Monitr.

Bekijk de template via het voorvertoningvenster

Algemeen: Configureer de start van je budget, je marketing uitgaven, je sales- en marketing kosten en neem je investering op in je forecast

Omzet: Voorspel je toekomstige omzet. Dit voor zowel je licentie, consultancy als hardware verkoop.

Personeel: Maak een prognose van je personeelskosten. Inclusief vakantiegeld en eindejaarspremie

Investeringen: Verwerk je investeringen in een inzichtelijke resultatenrekening en cash flow forecast

Bekijk je financiën op maandniveau: Maak gebruik van een balans, resultatenrekening en een cash flow statement

Bekijk je financiën op jaarniveau: Maak gebruik van een balans, resultatenrekening en een cash flow statement

Grafieken: Bekijk je cash flow en je cash balans, je burn rate en vergelijk je planning t.o.v. van je maximum capaciteit in één scherm.

Ik wil een demo
Maak kennis met Monitr in slechts 15 min
Geen credit card of automatische verlenging
Upload je data

Upload je template in Monitr

Liever je data in real-time bekijken? Maak de switch van een Spreadsheet naar interactieve drill-down navigaties en real-time dashboards. Maak een afspraak met Customer succes en test Monitr met je eigen data.

Contacteer ons via het contactformulier

Cash Flow Forecasting
Weet hoeveel geld je hebt en hoelang je hiermee verder kan.

Betrouwbare cijfers
Heb altijd up-to-date en betrouwbare cijfers ter beschikking.

Aangepaste rapporten
Volg de vooruitgang van je business dankzij een aangepast formaat.

Bespaar tijd
Verlies geen tijd meer met het onderhouden van spreadsheets.

Wat gebeurt er als ik Monitr koppel met mijn boekhoudsoftware?

Een koppeling tussen Monitr en een boekhoudpakket is enkel éénrichtingsverkeer, wat betekent dat Monitr alleen data kan importeren uit je boekhouding, maar niet kan wijzigen. Dit beschermt je data en zorgt ervoor dat je cijfers altijd up-to-date zijn.

Wat doet Monitr en hoe verschilt Monitr van zijn concurrenten?

Wat doet Monitr en hoe verschilt Monitr van zijn concurrenten? Duik mee achter de schermen en bekijk onze pitch op de The Big Score.

💡Wat is the Big Score?

The Big Score is een tech event om de 40 meest veelbelovende start-ups & scale ups onder de aandacht te brengen en in contact te brengen met internationale tech investeerders en innovators.

💡Hoe verschilt Monitr van andere concurrenten?

Hoewel iedereen een prognose kan maken, oefent de manier waarop ze berekend wordt, een grote invloed uit op de betrouwbaarheid van je resultaat. Om deze reden doet Monitr de volgende zaken fundamenteel anders.

⏩ #1: We trekken geen cijfers uit verleden door

Het opmaken van je forecast op basis van cijfers uit verleden, is eenvoudig, maar vaak inaccuraat. Daarom berekent Monitr je cash flow in real-time. Hierdoor trek je geen cijfers uit het verleden door en wordt je budget automatisch vanaf nul opgebouwd o.b.v. je boekhouding, budget modules en live integraties.

⏩ #2: We maken gebruik van budgetmodules

Een budget module omvat een stap voor stap configurator om op een specifieke manier je cashflow te berekenen. Zo kan je in enkele klikken een cash flow forecast samenstellen en bijsturen met live data, om een accurater een betrouwbaar beeld te krijgen op korte termijn.

⏩ #3: We bouwen je budget volledig op vanaf 0

Monitr maakt gebruik van een bottom-up methode. Hierdoor wordt je forecast vanaf nul samengesteld, zowel o.b.v. lange termijn assumpties als o.b.v. operationele data en historische data. Dit zorgt ervoor dat je niet zomaar cijfers uit verleden doortrekt. Wat maakt dat je een betrouwbaar beeld krijg van je effectieve kosten en opbrengsten en je forecast betrouwbaarder wordt op lange en korte termijn.

Beschikt Monitr over een gratis proefperiode?

Probeer Monitr vrijblijvend voor een maand zonder creditcard of automatische verlenging. We raden aan om vooraf even een afspraak te maken met ons customer success team, wat ongeveer 15 minuten duurt. Klik hier om een afspraak te maken.

Wat is het pricing model van Monitr?

Met Monitr betaal je een vast bedrag per maand gebaseerd op je omzet. Je krijgt toegang tot alle functionaliteiten en kunt zoveel integraties koppelen als je nodig hebt.

Is Monitr maandelijks opzegbaar?

Je kunt Monitr op elk moment zonder extra kosten opzeggen. Probeer het gratis voor een maand zonder creditcard of automatische verlenging.

Kan ik zelf scenario's of prognoses aanpassen en aanvullen?

Monitr gebruikt een budget builder waarmee je in enkele klikken een aangepaste versie van een bestaand budget kunt maken en de impact op je cashflow kunt simuleren in real-time. Wil je zien hoe het werkt? Bekijk onze interactieve demo hier.

Vervangt Monitr Spreadsheets of Microsoft Excel?

Monitr is de perfecte spreadsheet metgezel, en het werkt in twee richtingen. Upload je gegevens naar Monitr, importeer je rapporteringsstructuur of exporteer je data naar spreadsheets.

Verder zorgt Monitr ervoor dat je data altijd live is. Dit gebeurt op 3 manieren: een koppeling met je boekhouding, budgetmodules en integraties. Kortom zorgt Monitr ervoor dat je zelf geen data meer manueel moet matchen of via formules handmatig moet berekenen.

Met welke systemen koppelen jullie reeds momenteel?

Monitr koppelt eenvoudig met je boekhouding, project management, CRM-, abonnementenbeheer en andere operationele tools. Bekijk het volledige overzicht van onze integraties hier.

Heb je jouw integratie niet gevonden? Monitr maakt dagdagelijkse nieuwe koppelingen met bestaande softwarepakketten. Klik hier om een integratie aan te vragen en praat rechtstreeks met een integratie expert.

Prijs

Monitr helpt je groeien en groeit met je mee

Wat is je maandelijkse omzet?

10.000

€100

per maand,
per entiteit

Ik wil een live demo

Maandelijks opzegbaar - Geen creditcard nodig

Accountant, CFO of meerdere entiteiten?  Vraag naar custom pricing

Wat is je maandelijkse omzet?

10.000

€100

per maand,

Ik wil een live demo

Maandelijks opzegbaar - Geen creditcard nodig

Accountant, CFO of meerdere entiteiten? Vraag naar custom pricing

Verken de mogelijkheden van cash flow forecasting voor je bedrijf

Ik wil een live demo
Indien de website gebruikt wordt zonder cookie-instellingen aan te passen of de knop ‘ga verder’ wordt geselecteerd, wordt het gebruik van cookies toegestaan. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie of klik op de knop geavanceerd om uw persoonlijke voorkeuren manueel te wijzigen.